2018-2019 GÜZ DÖNEMİ YEDEK KAYITLAR HAKKINDA

06 Ağu

YEDEK KONTENJAN KAYIT TARİHLERİ

06 AĞUSTOS - 08 AĞUSTOS 2018

Enstitümüz İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı için iki (2) kontenjan, Kompozit Malzeme Teknolojileri Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı için iki (2) kontenjan, Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı için bir (1) kontenjan, Mimarlık Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı için bir (1) kontenjan, Kompozit Malzeme Teknolojileri Anabilim Dalı Doktora Programı için üç (3) kontenjan boş kalmıştır. Bu Anabilim Dallarımız için aşağıdaki listede belirtilen yedek adaylar 06-08 Ağustos 2018 tarihleri arasında kayıt yaptırabilirler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

• Online başvuru formu
  • Yüksek Lisans Programına başvuranlar için Lisans, Doktora Programına başvuranlar için Lisans ve Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesinin aslı (onaylamak için) ve fotokopisi veya E-Devlet çıktıları
  • Yüksek Lisans Programına başvuranlar için Lisans, Doktora Programına başvuranlar için Lisans ve Yüksek Lisans Not Durum Belgesinin (Transkript) aslı (onaylamak için) ve fotokopisi,
  • ALES Sonuç Belgesi,
  • YÖKDİL, YDS, e-YDS, ÜDS veya Üniversitelerarası Kurulca eşdeğerliği kabul edilen benzer sınavların sonuç belgesi, (Bilgisayar Mühendisliği Y. Lisans Programı, Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Y. Lisans Programı, Elektrik Elektronik Mühendisliği Y. Lisans Programı ve Doktora Programlarını kazanan adaylar için)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Sabıka Kaydı, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • İkametgah Belgesi, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • 6 TL Değerinde Posta Pulu,
  • 3 adet fotoğraf,
  • Erkek öğrencilerin askerlik sevk tehirleri yapılmak üzere Askerlik Şubesinden alınan Askerlik Durum Belgesinin aslı (son üç ayda alınmış olmalı) (Askerlik hizmetini yapmış adaylar, askerlik durum belgesinin E-Devlet çıktısını getirebilirler)

Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi İçin Tıklayınız.