2017-2018 BAHAR DÖNEMİ DÜZCE ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI

19 Oca

2017-2018 Bahar Dönemi Düzce Üniversitesi ve Düzce Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Arasında İmzalanan Protokol Kapsamında Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Öğrenci Kontenjanları ve Müracaat Şartlarını Görmek için Tıklayınız.

Açıklamalar:

Başvurular, başvuru formu ve ekinde Düzce Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne bağlı bir kurumda çalıştığına dair Düzce Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünden alınacak bir belge ile birlikte DÜ Fen Bilimleri Enstitüsüne şahsen yapılacaktır.

Adaylar, sınava gelirken yanlarında " diploma, transkrip, ALES sonuç belgesi ve doktora adayları için yabancı dil sonuç belgesini getirerek ibraz etmek zorundadır.

Başvuru Formu için tıklayınız.